RETOURNEREN
Is je bestelling niet helemaal wat je er van verwacht? Jammer, maar het is natuurlijk geen probleem om (een deel van) je bestelling te retourneren.
Als je wilt retourneren of ruilen vraag dan per e-mail een retourformulier aan bij de klantenservice (info @ stepstones-health.nl).
Houd er rekening mee dat we retourzendingen alleen in behandeling kunnen nemen als deze in originele staat, onbeschadigd en niet gebruikt/geopend bij ons binnenkomen inclusief de verpakkingen.

RUILEN
Wil je een besteld product ruilen? Dat is geen probleem! Volg voor de omruilprocedure de reguliere retourprocedure maar geef op het retourformulier goed aan dat het om ruilen in plaats van retourneren gaat en welk artikel je vervolgens wenst te ontvangen.
Dit artikel wordt vervolgens naar je opgestuurd, mits deze bij ons op voorraad is. Is dit niet het geval? Dan storten wij het geld naar je retour!

BELANGRIJK BIJ RETOURNEREN EN RUILEN
Artikelen die beschadigd en/of gebruikt zijn, worden geweigerd en teruggestuurd.
Let op! De kosten die je moet maken om een artikel te retourneren zijn voor eigen rekening. Daarnaast worden pakketjes met onvoldoende frankering niet geaccepteerd. Zorg er dus voor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is.
Wanneer je er voor kiest om je pakketje retour te sturen, zorg er dan voor dat je altijd je Track &Trace code bewaart tot je retour verwerkt is.
Je stuurt de artikelen inclusief het retourformulier naar het onderstaande adres:

Stepstones Massage B.V.
Vlak 1
3311 AT Dordecht (NL)

Vul hierbij altijd goed de gegevens op het retourformulier in. Het invullen van het factuur/ordernummer is hierbij eigenlijk het belangrijkste.
Zodra je retourzending in goede orde bij ons binnen is, storten wij binnen twee werkdagen het bedrag (inclusief de door ons in rekening gebrachte verzendkosten) terug op de rekening of card waarmee je bestelling is betaald.
Het terugstorten wordt geregeld via de Payment Service Provider (Shopify) waarmee Stepstones werkt. Om die reden zal het geld meestal pas één of twee werkdagen later op je rekening te zien zijn.