Mijn missie: een happy, healthy lifestyle

In 2007 ben ik als gediplomeerd sportmasseur begonnen met Stepstones. Stepstones is een combinatie van Step (alhoewel je mijn naam met een f schrijft wordt het snel afgekort naar Step) en stones
(de steentjes van de hotstone massage)

Als masseur met een veelheid aan technieken om fysieke klachten aan te pakken, heb ik in de afgelopen jaren veel sporters en niet-sporters geholpen en daarnaast geadviseerd in meer, anders of beter bewegen en gezonder leven.

In de praktijk blijkt namelijk dat de fysieke conditie van velen hand in hand gaat met een gezonde leefstijl en bijbehorend gewicht!

Niet zelden is er een disbalans die ervoor zorgt dat iemand niet lekker in zijn of haar lijf zit.

Gezonde leefstijl

Om daar verandering in te brengen heb ik mij verder gespecialiseerd in het adviseren, ondersteunen en coachen bij een gezonde leefstijl engewichtsbeheersing van mijn klanten.

Door meer te bewegen bijvoorbeeld of anders te eten kun je gelukkig voor een belangrijk deel zelf invloed uitoefenen op je eigen gezondheid. Een gezonde leefstijl kan je daarnaast helpen typische welvaartsziekten tevoorkomen of zelfs te keren en minder-gezonde verleidingen makkelijkerte weerstaan. Hoe eerder je met je leefstijl aan de slag gaat, hoe meer gezonde jaren en kwaliteit vanleven je kunt bereiken.

Stepstones Healthhelpt je

Om je te ondersteunen bij een gezonde leefstijl heb ik Stepstones Healthopgezet. De webshop voor 100% plantaardige producten die jouwHappy, Healthy Life ondersteunen.

Met Your Super, Dragon Superfoods, Bottega di LungaVita, Roo’Bar, KetoCollective en met SOL Léon bied ik een palet aan gezonde en 100%natuurlijke producten, die je daadwerkelijk helpen een gezonde leefstijlte realiseren en je sterker van binnen, mooier van buiten, fitterenenergieker te voelen.

De producten van Your Super, Dragon Superfoods, Bottega di LungaVita,Roo’Bar, Keto Collective en met SOL Léon verkopen we online via onzewebshop, via resellers en via marktplaatsen als Bol.com in Nederland enBelgië. Inmiddels verschepen we dagelijks vele pakketjes ‘Powered byPlants’ naar klanten in geheel Europa.

All for a Happy, Healthy Life

Stefanie ten Oever
Oprichter & Directeur