YOUR SUPERFOODS VOOR EEN HAPPY HEALTHY LIFE

Iedereen weet dat je veel vers fruit, groenten en vezels moet eten voor een optimale gezondheid en energie. Helaas consumeert 90% van de mensen niet elke dag voldoende vitamines en mineralen. Tijd om daar wat aan te gaan doen..........Start met Your Super organic food mix!

Your Super food mix en plantaardige proteïne mix zijn samengesteld uit 100% organic, vegan, paleo en glutenvrije superfoods die boordevol vitamines en mineralen zitten en vrij zijn van toevoegmiddelen zoals zoetmakers of andere kunstmatige ingrediënten. Alleen het beste dat de natuur biedt, zit erin.

Met deze krachtige, voedingsrijke en 100% natuurlijke ingrediënten maak je in een handomdraai heerlijke en verantwoorde juices, smoothies, yoghurts, shakes, oatmeals, snacks, powershots, toasts en dressings.

WAT ZIJN SUPERFOODS

Superfoods zijn natuurlijke voedingsmiddellen met grote voordelen voor de gezondheid. Deze gezondheidsvoordelen komen voort uit de sterke concentratie aan antioxidanten, vitaminen en mineralen. Typische superfoods beschikken over grote hoeveelheden vezels, vitamines A, B, C, D, E en nog heel wat meer. De exacte voordelen hangen een beetje af van product tot product, maar kunnen zowel je fysieke gezondheid als je mentale welzijn verbeteren. 

Your Super, een geweldige selectie van zeer hoogwaardige en 100% plantaardige superfoods en proteïne mixen geeft je een super gemakkelijke en juiste toevoeging aan jouw gezonde leefstijl. Het voordeel van Your Super is dat zij 100% plantaardige superfood en proteïne mixen hebben samengesteld die specifiek zijn afgestemd op onderwerpen als anti-aging, immuniteit, detox, energieversterking, spierkracht, gewichtsverlies, onstekingsremmend of juist ontspanning.

WIE IS YOUR SUPER?
Your Super is in Berlijn (Duitsland) opgericht door Kristel en Michael. Tot voor kort twee professionele tennissers genietend van een sportief en gezond leven op en naast de tennisbaan.

Toen Michael op zijn 24e de diagnose kanker kreeg veranderde hun leven drastisch. Na operatieve ingrepen en intensieve chemotherapie werd Michael gelukkig kankervrij verklaard. Helaas voelde hij zich niet beter maar eerder slap, energieloos en met een verzwakt immuunsysteem.

Kristel heeft met behulp van haar moeder en tante, beiden orthomoleculaire therapeuten, diverse superfood mixes samengesteld, die Michael gemakkelijk kon toevoegen aan zijn dagelijkse voedingspatroon. In korte tijd zat Michael weer op zijn oude energieniveau met een sterk immuunsysteem. Met deze ervaringen zijn ze samen en met veel succes Your Superfoods gestart.

Inmiddels is Your Super uitgegroeid tot een internationaal en succesvol merk. Stepstones Health is de businesspartner van Your Super voor zowel de consumenten als zakelijke markt in Nederland en België.

 

Stay Happy, Be Healthy!
Kristel & Michael