SUPERDREN 3D – WEIGHT CONTROL & ANTI-CELLULITE

Vanuit die visie en het gegeven dat niemand af kan vallen zonder gezonde voeding en voldoende bewegen hebben we met Superdren 3D een productlijn en methode gevonden die je daadwerkelijk helpt sneller op je streefgewicht te komen en te blijven! 

Superdren 3D is een selectie van 100 % natuurlijke en effectieve producten van Bottega di LungaVita (Italie) en geeft je de ondersteuning voor een verbeterde spijsvertering, een versnelde vetverbranding en een verbeterde vochtafvoer. Gewoon als aanvulling naast gezonde voeding en dito leefstijl. En met de bijbehorende lijn om de strijd met cellulite aan te gaan is het plaatje compleet. Je vindt de volgende 100% plantaardige voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica van Bottega di LungaVita in ons assortiment:

Superdren 3D Weight Control– voedingssupplementen gericht op het verbeteren van je spijsvertering, ondersteuning bij vetverbranding en gewichtsvermindering. 

Superdren 3D Cellulite* – natuurlijke cosmetica gericht op het verminderen van cellulite, het verbeteren van je bloedcirculatie en het afvoeren van de afvalstoffen in je huid. 

(* Klinisch getest!; onderzoeksresultaten beschikbaar in het Engels en Italiaans) 

BOTTEGA DI LUNGAVITA

Bottega di LungaVita is een merknaam en onderdeel van OFI Officina Farmaceutica Italiana SpA gevestigd in San Pellegrino/Bergamo (Italië).

Bottega di LungaVita | OFI bestaat al ruim 70 jaar. Het begon in 1946 met een laboratorium voor de vervaardiging van speciale geneesmiddelen, gecreëerd uit de passie en competentie van een jonge chemicus, Attilio Donati, en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf dat gebruik maakt van meerdere merknamen en distributiekanalen in de wereld van cosmetica, farmacie en voedingssupplementen.

Met meer dan zeventig jaar ervaring is Bottega di LungaVita | OFI een van Europa's meest vooraanstaande bedrijven in de ontwikkeling en productie van cosmetische en voedingssupplementen op basis van natuurlijke grondstoffen. Bottega di LungaVita | OFI staat bekend om haar uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en haar krachtige drang naar voortdurende innovatie.

Bij het experimenteren, onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe ideeën en formuleringen zorgen de specialisten van Bottega di LungaVita | OFI ervoor dat stoffen die het lichaam kunnen aantasten, altijd worden uitgesloten. Bottega di LungaVita  | OFI  hanteert hierbij een zeer streng ‘vrij van principe’ (free from philosophy). De volgende producten of grondstoffen worden niet toegepast: minerale oliën, dierlijke eiwitten, petroleum, siliconen, parabenen, parfum allergenen, ethanolamine, SLES, ftalaat, methacrylaten, synthetische kleurstoffen, tarwe / gluten, GMO.

Bottega di Lungavita | OFI is in het bezit van de volgende certificaten: ISO 9001, ISO 14001, ISO 22716, OHSAS 18001, Responsable Care program, FDA approved, Halal en ICEA- ECO BIO COSMETICA.