Stepstones Massage is al ruim 14 jaar een begrip in Dordrecht en omstreken en sinds 2017 ook actief in Den Haag.
Met Sportmassage als basis heb ik een diversiteit aan technieken in huis om je lekkerder, soepeler en blessurevrij in je vel te laten zitten.

Stepstones is een combinatie van Step (alhoewel je mijn naam met een f schrijft wordt het snel afgekort naar Step) en stones (de steentjes van de hotstone massage die je ook terugvindt in mijn logo).

Met Sportmassage, Triggerpoint massage, Vacussage, Hot- en Coldstone massage, Voetreflexzone massage, Medical Taping, Fybromyalgie massage en Stoelmassage is er bij Stepstones altijd een mogelijkheid om je fysieke klachten aan te pakken en heerlijk ontspannen huiswaarts te gaan.

De fysieke conditie van klanten blijkt echter in de praktijk hand in hand te gaan met een gezonde leefstijl en bijbehorend gewicht! Niet zelden is er een disbalans die ervoor zorgt dat iemand niet lekker in zijn of haar lijf zit.

Om daar verandering in te brengen heb ik mij in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het adviseren, ondersteunen en coachen bij een gezonde leefstijl en gewichtsbeheersing van klanten.

Figuurcorrigerende behandelingen waarvoor je bij Stepstones terecht kunt, zijn:

Met lipossage de eerste aanzet gegeven om handmatig vetcellen op te ruimen door een stevige bindweefsel massage. Effectief, maar niet geheel pijnvrij.

Cavitatie, ofwel het verwijderen van vetcellen door geluidsgolven. Dit is een geavanceerde techniek en is zeer effectief, pijnloos en zorgt voor een slank en strak figuur: weg zijn je plaatselijke vetrolletjes en cellulitis.

Maar naast de zichtbare slanke buitenkant is mijn drijfveer vooral ‘mooi zijn van binnenuit’, en je fit en energiek voelen.

Vanuit die visie en het gegeven dat niemand af kan vallen zonder gezonde voeding en voldoende bewegen heb ik met Superdren een productlijn en methode gevonden die je daadwerkelijk helpt sneller op je streefgewicht te komen en te blijven!

Superdren, een selectie 100 % natuurlijke en effectieve producten van Bottega di LungaVita (San Pellegrino - Italie), geeft je ondersteuning voor een verbeterde spijsvertering, versnelde vetverbranding en vochtafvoer. Gewoon als aanvulling naast een gezonde voeding en leefstijl.

En met de bijbehorende lijn om de strijd met cellulitis aan te gaan is het plaatje compleet.

Slank, gezond en fit zijn was nog nooit zo makkelijk!Stefanie ten Oever