MIJN MISSIE: EEN HAPPY, HEALTHY LIFE VOOR IEDEREEN!

In 2007 ben ik als gediplomeerd sportmasseur begonnen met Stepstones. Stepstones is een combinatie van Step (alhoewel je mijn naam met een f schrijft wordt het snel afgekort naar Step) en stones (de steentjes van de hotstone massage) 

Als masseur met een veelheid aan technieken om fysieke klachten aan te pakken, heb ik in de afgelopen jaren veel sporters en niet-sporters geholpen en daarnaast geadviseerd in meer, anders of beter bewegen en gezonder leven. 

In de praktijk blijkt namelijk dat de fysieke conditie van velen hand in hand gaat met een gezonde leefstijl en bijbehorend gewicht! 

Niet zelden is er een disbalans die ervoor zorgt dat iemand niet lekker in zijn of haar lijf zit. 

Stefanie ten Oever

 GEZONDE LEEFSTIJL

Om daar verandering in te brengen heb ik mij verder gespecialiseerd in het adviseren, ondersteunen en coachen bij een gezonde leefstijl en gewichtsbeheersing van mijn klanten.

Door meer te bewegen bijvoorbeeld of anders te eten kun je gelukkig voor een belangrijk deel zelf invloed uitoefenen op je eigen gezondheid. Een gezonde leefstijl kan je daarnaast helpen typische welvaartsziekten te voorkomen of zelfs te keren en minder-gezonde verleidingen makkelijker te weerstaan. Hoe eerder je met je leefstijl aan de slag gaat, hoe meer gezonde jaren en kwaliteit van leven je kunt bereiken. 

STEPSTONES HEALTH HELPT JE

Om je te ondersteunen bij een gezonde leefstijl heb ik Stepstones Health opgezet. De webshop voor 100% plantaardige producten die jouw Happy, Healthy Life ondersteunen.

Met Your Superfoods, met Superdren 3D en met SOL Léon heb ik een drietal productlijnen en methoden gevonden die je daadwerkelijk helpen een gezonde leefstijl te realiseren en je sterker van binnen, mooier van buiten, fitter en energieker te voelen.

De producten van Your Superfoods, Superdren 3D en SOL Léon verkopen we online via onze web shop en via marktplaatsen als Bol.com in Nederland en België. Inmiddels verschepen we dagelijks vele pakketjes 'Powered by Plants' naar klanten in geheel Europa.

ALL FOR A HAPPY, HEALTHY LIFE

Stefanie ten OeverOprichter en directeur